lunes, 10 de febrero de 2014

Els Dimonis s’imposen a casa 38-21 als Corsaris


En l’últim partit de lliga a casa i davant un públic nombrós, els Dimonis no varen decebre i es varen imposar amb claredat als Corsaris. Els locals van començar amb potència i intensitat, fet que els va permetre marcar la diferència des del primer moment. Els contraris no van saber reaccionar i es varen veure trepitjats per l’embranzida dels Dimonis.

Els de roig van arribar a plantar l’ovalada dins la zona de marca fins en cinc ocasions, transformant cada vegada els xuts a pals. Tot i que va ser un gran partit pels de Manacor, els de Pollença van imposar la seva presència en l’últim tram del partit i van tancar el marcador en un 38-21 que donaria als locals els 3 punts més 1 punt bònus en atac.

Per la seva banda, els sub18, que s’enfrontaven al Toro, també van fer la seva feina de sobres fent pujar les xifres de l’electrònic fins a un 61-12. I també el femení va disputar les seves sèries de rugbi 7 en un amistós contra un combinat amb el Ponent i Toro.

Així s’acaba l’últim partit a casa de lliga regular per a uns sèniors que han acabat amb bon gust de boca. D’aquí un mes es jugarà l’últim partit de lliga a domicili, enfrontament ajornat, contra el Toro a Calvià. Tot i així, el club ara prepara ja una gira per Barcelona i el tradicional torneig de rugbi 7 de Fires i Festes de Primavera.